FA CORE MASS (3000 g)

KM80,00

SKU: 028 Categories: ,

Description

CORE MASS je vrhunski proizvod koji zauzima 1. mjesto na vrhu piramide proteinskih, ugljikohidratnih i sveukupnih proizvoda u jednom koji kao napitak zadovoljava sve potrebe tijela, koje su potrebne za oporavak rast i razvoj nakon intenzivnog treninga.
Massa je potpuni proizvod koji se koristi tokom dijeta ili kao dodatak koji daje vašem tijelu sve ono za čime tijelo ima potrebu tokom aktivnosti, te svime što je potrebno da bi se osigurao brz rast mišićne mase u kombinaciji sa odgovarajućim nivoima intenziteta otpora i sticanja snage i izdržljivosti.
Svako serviranje Massa proizvoda pruža vašem tijelu najviše kvalitetnih proteina koji osiguravaju rast, razvoj i održavanje mišićne mase, di- i tripeptidi i slobodne aminokiseline koje potiču iz hidrolizovanih proteina sirutke (Optipep ™) i hidroliziranih proteina iz sira- kazeina (PeptoPro®) i izolata proteina sirutke (ISOLAC ®). Osim toga, svaki sastojak Mass proizvoda pruža opskrbu ugljikohidrata, koji su primarni izvor energije za rad mišića, te sadrži proteine koji služe ujedno i kao izvor energije.

SASTOJCI: Ugljikohidratmi kompleks (maltodekstrin, glukoza), proteinski kompleks [milkprotein koncentrat, koncentrata proteina sirutke (Carbelac®), mlaćenica, izolata proteina sirutke (Isolac®), hidrolizat surutke u (Optipep ™), hidrolizovani protein kazeina (PeptoPro®)] , kakao1, zgušnjivač (ksantan guma), crveno koncentrat7 repe, arome, boje (caramel1,2,3, beta-karoten3,4).

PREPORUČENA UPOTREBA: Pomiješajte 100 grama praha s 400 ml vode ili obranog mlijeka. Koristite ½-1 serviranje 45-75 minuta prije treninga i ½-1 serviranje odmah nakon treninga. Tokom dana bez treninga uzimati između obroka. Ova formula je vrlo koncentrirana, a drugu porciju-serviranje možete uzeti na osnovu potreba i procjene.

PAKIRANJE:
Kesa od 3000 g (30 porcije).

OKUSI: Čokolada, Vanilija.

ETIKETA: HACCP Certifikat, GMP Certifikat, Laboratorijski testirano i ispitano, DOPING FREE.

Additional information

Pakovanje

3000 grama

Okusi

Čokolada, Vanilija

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FA CORE MASS (3000 g)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *