FA CORE ISO 100% WHEY (2270 g)

KM140,00

SKU: 029 Categories: ,

Description

100% izolata proteina sirutke je visoko kvalitetan proizvod koji se koriste kao dodatak svakodnevnoj ishrani uz visoku kvalitetu proteina. Proizvod se preporučuje za fizički aktivne osobe kao i kod onih koji vode brigu o vitkoj figuri tijela, definiciji mišića i zdravom tijelu.

• 25 g proteina u svakoj porciji,
• Za rast mišićne mase,
• ZA održavanju mišićne mase,
• Za zdrave kosti,
• Vrlo dobro topiv u vodi i odličnog okusa.

100% izolata proteina sirutke je visoke kvalitete proteinsko piće proizvedeno od najkvalitetnijih proteina sirutke izolat koji se odlikuje sa vrlo dobrim profilom aminokiselina. Svakih 30 g ovog proizvoda sadrži 25 grama proteina visoke kvalitete uz istovremeno malu količinu ugljikohidrata i masti, koji se savršeno uklapa u režim ishrane-sve dijete. Konzumiranje adekvatne količine proteina ima pozitivan učinak na ravnotežu dušika u tijelu što rezultira u prevenciji katabolizma i podržava anabolički procesi odgovornih za rast mišićnog tkiva.

Zajedno s dijelom 100% izolata proteina sirutke ovaj proizvod sadrži velike količine razgranatog lanca aminokiselina (oko 5.2 g) – Odgovoran za rekuperaciju tijela i organizma-oporaak, za oporavak je u velikom dijelu zaslužna glutaminska kiselina (glutamina) koja je ujedno i velika podrška za kvalitetan imuni sistem i igra važnu ulogu u sintezi mišićnog proteina. 100% izolata proteina sirutke je visoko kvalitetan izvor proteina i mogu se uspješno koristiti u periodima izgradnje suhe kvalitetna mišićne mase, kao i tijekom perioda smanjenja masti u organizmu-definicije tijela i pri režimu ishrane-dijetama.

Ovaj protein se preporučuje za sportiste i osobe sa povećanom psiho-fizičkim aktivnostima. Proteini u ovom proizvodu su sačinjeni od 100% izolata proteina sirutke koji pomažu da se održe zdrave koštane strukture i kosti tijela, te su dizajnirani da održavaju mišićnu masu za vrijeme redukcije i dopunjavaju veliku potrebu organizma za proteinima tijekom mišićne izgradnje.

SASTOJCI: izolata proteina sirutke (sadrži sojin lecitin), aroma, kakao, zgušnjivač (karboksimetilceluloze), anti-stvrdnjavanja (silicij dioksid), sol, boja (crvena cikle), regulator kiselosti (limunska kiselina) 1, u boji (karotena) zaslađivač (sukraloza).

PREPORUKA ZA KORIŠTENJE: Miješati jednu porciju (1 kašičica praška 30 g) sa 200 ml vode ili polumasnim mlijekom. Popiti nakon treninga.

PAKIRANJE: Kesa od 2270 g (76 porcije).

OKUSI: Čokolada, Vanilija.

ETIKETA: HACCP Certifikat, GMP Certifikat, Laboratorijski testirano i ispitano, DOPING FREE.

Additional information

Pakovanje

2270 grama

Okusi

Čokolada, Vanilija

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FA CORE ISO 100% WHEY (2270 g)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *