FA CARBORADE (1000 g)

KM22,00

SKU: 030 Categories: ,

Description

• Povećava kondicioni kapacitet i izdrzljivost tokom vježbanja, psiho-fiziskih napora,
• Omogucava oslobadjanje vise energije tokom vjezbanja, psiho-fizickih napora te daje vise snage i i zdrzljivosti,
• Omogucava kvalitetan i adekvatno brzi oporavak nakon vjezbanja, psiho-fizickih napora, te ujedno povecava izgradnju misicne mase.

Carborade® je novi dodatak ishrani u prahu za pripremu energetskog pića. To je potpuna formula u prahu bazirana na maltodekstrinu, glukozi i fruktozi, pojačana s elektrolitima. Primarna svrha Carborade® pićaje za opskrbu organizma ugljikohidratima i energijom i to u posebno dizajniranoj instantnoj apsorbirajućoj formi kako bi se odmah pružila energija i svo raaspolozivo gorivo za marljive mišiće tijekom energičnih vježbi i psiho-fizickih napora. Sekundarni razlog za korištenje energetskih napitaka je da se pomogne tijelo i da se tijelu obezbijedi gorivo za aktivan rad mišića a i za brzi adekvatan oporavak nakon fizickih napora, vježbi i psihickih opterecenja kao sto je koncetracija, te se na putem ove napredne formule omogucava tijelu da konzumira adekvatne ugljikohidrate koje nije u stanju konzumirati i apsorbovati kvalitetno u obliku obroka ili užine. Sve ciljeve kao sto je konstantna hidracija organizma, energija i izdrzljivost organizma uz kvalitetan imunitet i metabolizam, možete postici koristeći Carborade® proizvod, a koji sadrži kombinaciju brzo oslobađajućih jednostavne šećera i sporo oslobađajućih u više lanaca razgranatih šećera kako bi pružili brzi, ali održiv rast šećera u krvi, što zauzvrat pomaže da se kvalitetno i adekvatno rasporedi gorivo za aktivan rad mišića. Glukozu i fruktozu organizam kao jednostavne šećere lako i brzo apsorbira u krvotok i idealni su za brzi transport u organizam radi instatne opskrbe mišića za napore. Pored toga fruktoza, u kombinaciji sa glukozom moze poboljšati maksimalne potrošnje ugljikohidrata organizma, metabolizma i aktivnih mišića pri naporima, te daje dodatnu korist performanse pri psiho-fizickim naporima. Maltodekstrin je lako apsorbirajuci šećer koji daje spori i održiv rast šećera u krvi. Osim toga Carborade® opskrbljuje organizam elektrolitima, mineralima kao što su natrij, kalij, kalcij, magnezij i klorid. Organizmu su potrebni elektroliti i konzumiranje tijekom i nakon napora je vrlo važno, posebno tokom dužih intenzivnih, teških treninga i psiho-fizickih napora, kada može doći do značajnog ostecenja i stresnih reakcija organizma uzrokovanih gubitkom tekucine i gorivnih energetskih materija u organizmu i misicima. Carborade® je najbolji dodatak ishrani za sve aktivne ljude.

SASTOJCI: 96% ugljikohidrata-kompleks (maltodekstrin, dekstroza, fruktoza), natrijev klorid, kalij citrat, magnezij citrat, kalcij klorid, regulator kiselosti (limunska kiselina) i okusa, zaslađivač (sukraloza), boja (E1331, * E1042,3,4 , 5, beta-carotene4,5, * E1026, crveni koncentrat repe u puderu 7,8, E1719, E14110, crne mrkve ekstrakt u puderu 11 – * (može imati negativan utjecaj na aktivnost i pažnju kod djece).

PREPORUKA ZA KORIŠTENJE: Miješati 1 kašičicu praška (25 g) s 300 ml vode. Ovisno o intenzitetu vježbanja i ostlaim psiho-fiziskim naporima, proizvodkonzumirati prije prije, u toku i nakon vjezbanja, psiho-fizickih napora.

PAKIRANJE: Vrečica od 1000 g (40 porcija).

OKUSI: Jagoda, Borovnica.

UPOZORENJE: Sadrži šećere i zaslađivače. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštitite od direktne sunčeve svjetlosti.

ETIKETA: HACCP Certifikat, GMP Certifikat, Laboratorijski testirano i ispitano, DOPING FREE.

Additional information

Pakovanje

1000 grama

Okusi

Borovnica, Jagoda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FA CARBORADE (1000 g)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *