BADASS WHEY PROTEIN (908 g.)

KM65,00

SKU: 005 Categories: ,

Description

• Svaka porcija donosi 23 ** grama kompletnog proteina
• Podržava regeneraciju cijelog tijela
• Sadrži BCAA i L-glutamina
• Podržava razvoj suhe mišićne mase
• Idealno za vrijeme redukcije i izgradnju mišića
• Za podršku i održavanje zdravih kostiju
• Vrlo dobro topiv u vodi i odličnog okusa

BADASS WHEY 100% koncentrata proteina sirutke je visoke kvalitete proteinsko piće proizvedeno od najvišeg kvaliteta koncentrata proteina sirutke se odlikuje vrlo dobrim profilom aminokiselina. Na 30 g dijela proizvoda pruža čistog 23 grama proteina visoke kvalitete. Konzumiranje adekvatne količine proteina ima pozitivan učinak na ravnotežu dušika, sprečava proces katabolizma i podržava se anabolički proces odgovoran za rast mišićnog tkiva. Uz dio 100% koncentrata proteina sirutke ovaj prozvod sadrži i velike količine razgranatog lanca aminokiselina , koji su opisani kao vrlo važni za regeneraciju mišića, sprečavanje katabolizma i velika podrška anaboličkim procesima –izgradnje mišića tijela.

Ovaj protein se preporučuje za sportiste i osobe sa povećanim psiho-fizičkim aktivnostima, 100% koncentrata proteina sirutke je kvalitetna podrška u održavanju zdravih kostiju, adekvatna zaštita mišića u periodu režima ishrane-dijeta, te velika podrška u izgradnji mišićne mase.
SASTOJCI: koncentrata proteina sirutke, arome, kakao, zgušnjivač (karboksimetilceluloze), anti-stvrdnjavanja (silicij dioksid), sol, boja (crvena cikle), regulator kiselosti (limunska kiselina), boja (karotena), zaslađivač (sukraloza).

PREPORUKA ZA KORIŠTENJE: Miješati jednu mjericu (30 g) sa 300 ml vode ili mlijeka. Popiti nakon treninga.

OKUSI: Vanilija, Jagoda, Bijela čokolada i brusnica, Čokolada, Kolačići s kremom.

PAKOVANJE:
Kantica od 908 g (30 porcija (30g))

UPOZORENJE: Ne koristiti ako ste alergični na bilo koji od sastojaka proizvoda. Dodaci prehrani ne treba koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Ne koristite ako ste trudni ili dojite. Čuvati na suhom i hladnom mjestu i držati podalje od direktne sunčeve svjetlosti.

ETIKETA: HACCP Certifikat, GMP Certifikat, Laboratorijski testirano i ispitano, DOPING FREE.

Additional information

Pakovanje

908 grama

Okusi

Bijela čokolada i brusnica, Čokolada, Jagoda, Krem kolačići, Vanilija

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BADASS WHEY PROTEIN (908 g.)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *